Koloidno-ionsko srebro

Koloidno-ionsko srebro

Moćna je otopina koja ima svojstvo antibiotika i još mnogo više! Zbog sposobnosti da blokira enzime pomoću kojih jednostanični patogeni organizmi dobivaju kisik, ioni srebra su djelotvorni u njihovom suzbijanju. U kontaktu sa srebrom ovi izazivači bolesti i iritacija brzo ostaju bez kisika i hrane te se raspadaju.

Čovjek je električno pozitivno nabijen, a bakterije, gljivice, virusi, plijesni, lišajevi, kvasci, spore i ostali toksini koji su negativno nabijeni, spajaju se s nama-ljudima. Da bi se riješili ovih napasnika, potrebno je unijeti ione srebra. Na taj se način vrši spoj između nametnika i iona srebra koji ih trenutačno uništavaju.

 

Moja iskustva upotrebe koloidnog srebra:

  1. Uzimam koloidno srebro 2x dnevno.

  2. Moj sin Nicolas (24 godine) svakodnevno pije koloidno srebro i „zdrav je ko dren“.

  3. Dok su ove jeseni, zime i proljeća svi oko mene bili bolesni,nisam imala niti jednu upalu, infekciju, povišenu temperaturu, probavne smetnje, …

  4. Mišići i koža imaju bolji tonus.

  5. Poboljšana koncentracija

  6. Odličan metabolizam

  7. Moji kućni ljubimci, dva mačka, piju koloidno srebro u mlijeku i vodi. Napravite mali test: ponudite Vašem kućnom ljubimcu zdjelicu s vodom s koloidnim srebrom i zdjelicu s običnom vodom, možda se iznenadite kad vidite koju posudicu s vodom izabere Vaš kućni ljubimac :-) (za mačke koristim omjer u 100 ml vode stavljam 5 ml koloidnog srebra).

  8. Za sjajno i čisto krzno mojih mačaka koristim raspršivač s koloidnim srebrom.

 

Iz tih saznanja o djelovanju koloidnog srebra, koje su dijelom i moje osobno iskustvo, toplo preporučujem njegovu uporabu. Međutim, važno je napomenuti da se svakako dodatno informirate o koloidnom srebru i posavjetujete s liječnikom ili farmaceutom prije nego se odlučite za njegovu primjenu.

 

Možda su baš problemi koje imate s kosom i vlasištem „okidač“ koji će Vas potaknuti da napravite mali korak u promjeni životnih navika, ali veliki korak za Vaše zdravlje!!!

Share this post