Kosa za vrijeme i nakon trudnoće

Tema o kojoj se puno piše i sve je već rečeno. Većina žena u trudnoći dožive renesansu s kosom. Kosa u trudnoći postaje ljepša, čvršća i bujnija. Normalizira se lučenje masnoće, ispadanje kose je minimalno, a kosa izgleda zdrava i jaka. Zasluge se pripisuju hormonima koji se luče u vrijeme trudnoće.

Priroda se pobrinula da malo biće ispod vašeg srca dobije najbolje uvjete za rast i razvoj. I buduća majka ima dobrobiti drukčijih hormonalnih stanja, između ostalog, blistav ten i lijepu kosu. Drage buduće majke, uživajte u šetnjama, laganom sportu, yogi i svemu što vas raduje. Hranite se zdravo i koristite prirodne preparate za njegu kose i tijela. Uživajte!

 

Kosa za vrijeme i nakon trudnoće

Ako niste te sreće da vam je u trudnoći kosa blistava i bujna, to je privremeno stanje, ne očajavajte. Možda šampon kojim perete kosu ne odgovara vašoj kosi.

DURGA®SILVER prirodni šampon s Ayurvedskim biljkama sadrži potpuno prirodne aktivne supstance, koje hrane kosu i vlasište. Nježna formula za kosu i vlasište čini ga pogodnim za korištenje u trudnoći i nakon poroda.

Nakon poroda česta je pojava pojačanoga opadanja kose. Vodite brigu o svojoj kosi, koristite prirodne i kvalitetne proizvode. Mnogim ženama kosa nakon poroda oslabi i ostaje prorijeđena.

 

DURGA®SILVER prirodni šampon s Ayurvedskim biljkama u svom sastavu sadrži vrlo moćne biljne supstance koje svojim međusobnim djelovanjem poboljšavaju cirkulaciju i hrane korijen kose.

 

DURGA®SILVER šampon uspješno zaustavlja ispadanje kose i potiče rast nove kose. Na prirodan način bez nuspojava kosi vraća ljepotu i zdrav izgled!

Share this post