DURGA®ZELENI POSIP

DURGA®ZELENI POSIP je suhi šampon koji udružuje ljekovitost prirodnih minerala i bilja koje uspostavljaju prirodnu ravnotežu zdravog vlasišta i kose. Omjer ljekovitih prirodnih sastojaka Zelenog posipa djeluju na široki spektar uzročnika bolesti vlasišta. U kombinaciji sa DURGA®SILVER šamponom postižu se odlični rezultati povlačenja simpotoma bolesti vlasišta i rasta nove kose.

  • Djelovanje kod bolesti vlasišta

Primjenom DURGA®Zelenog posipa  i DURGA® SILVER – šampona postiže se učinkovito povlačenje simptoma masne kose, peruti, iritacija, ekcema, raznih oblika dermatitisa i psorijaze. Vidljivi rezultati poboljšanja postižu se već nakon 10 dana. Nanošenje posipa trenutno smiruje iritaciju vlasišta. 

Osobe sa bolestima vlasišta često osjete tjekom dana iznenadno pojačnje iritacije vlasišta. U tom slučaju DURGA®ZELENI POSIP može poslužiti kao prirodni suhi šampon. Zeleni posip je jedinstveni proizvod koji na iritacije djeluje trenutno.

  •  Djelovanje kod ispadanja kose

U zaustavljanju opadanja kose DURGA®ZELENI POSIP je izuzetno učinkovit. Već u dva tjedna osjetno smanji broj otpale kose. DURGA®ZELENI POSIP i DURGA®SILVER  šampon sa Ayurvedskim biljkama učinovito potiču rast nove kose i zadržavanje novih vlasi. 

Upute za uporabu –  DURGA®ZELENI POSIP:

Razdjeliti kosu i nanjeti manju količinu Zelenog posipa na vlasište. Laganim pokretima jagodicama prstiju utrljati posip u vlasište. Ponavljati postupak na cijelom vlasištu. Rasčešljati kosu i ostaviti posip na kosi da djeluje 1-3 sata, potom oprati kosu. Za srednje gustu kosu potrebno je oko 10 razdjeljivanja, za gustu kosu bit će potrebno koje razdjeljivanje više. Kad se Zeleni posip koristi kao suhi šampon, preporučljivo je u slijedećih 12 sati nakon nanošenja posipa oprati kosu kako bi se odstranili  odumrli toksini.

SASTOJCI:
Zelena glina, Azadirachta indica, Zeolite, Bentonite, Kaolin (Bolus Alba).
U proizvodu nema sastojaka životinjskog podrijetla.

DURGA®ZELENI POSIP

  • Jednostavan za uporabu.
  • Trenutno smiruje iritacije vlasišta.
  • Do povlačenja simptoma bolesti vlasišta dolazi već nakon 10 dana korištenja proizvoda.
  • Zaustavlja opadanje kose i potiče rast nove kose. 
  • 100% prirodni sastojci.
  • Ne stvara ovisnost kože na proizvod.
  • Može se koristiti kao suhi šampon.