Dobrobiti “Svetog trojstva”

Sodabikarbona s jabučnim octom

Izuzmemo li bolesti za koje medicina zna da utječu na kosu i vlasište (bolesti štitnjače, hormonalni disbalans, pomanjkanje željeza…), velika većina problema s kosom i vlasištem u vidu peruti, masne kože i kose, akni, iritacija, opadanja kose, seboreičnog dermatitisa, psorijaze i dr., su „ispušni ventil“ za nakupljene toksine u tijelu.

Magnezij klorid, sodabikarbona s jabučnim octom, koloidno srebro

odstranjuju nakupljene toksine iz tijela. Toksini u tijelu su uzročnici skoro svih tjelesnih bolesti. Kombinacijom sva tri tretmana ili primjenom samo jednog tretmana doprinosi općem zdravlju. Kako se tijelo postupno oslobađa toksina, to se odražava i na koži, kosi i vlasištu. Dnevna rutina korištenja ovih prirodnih dodataka ne oduzima više od 10 minuta!

Uz dobrobiti koje se postižu na svim organima u tijelu, isti učinak imaju i na vlasište „okupirano“ bakterijama i gljivicama. Napad na patogene uzročnike provodi se na dva fronta; iznutra i DURGA®SILVER šamponom izvana. Na potpuno prirodan način tijelo se oslobađa toksina, što u konačnici pridonosi dužem, zdravijem i kvalitetnijem životu!

Možda su baš problemi koje imate s kosom i vlasištem „okidač“ koji će Vas potaknuti da napravite mali korak u promjeni životnih navika, ali veliki korak za Vaše zdravlje!!!

Share this post